Age of Empires IV

  • Ontwikkelaar World's Edge
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Age of Empires IV onthuld tijdens X019

We hebben er maar liefst veertien jaar op moeten wachten maar het moment is dan eindelijk daar. Age of Empires IV is zojuist aangekondigd tijdens X019.

Twee jaar geleden was er weer een teken van leven rondom de Age of Empires-franchise. Toen kondigde Relic Entertainment en Xbox Game Studios Age of Empires IV voor het eerst aan. Na de aankondiging viel er weer een lange periode van stilte. Wel werd Age of Empires II: Definitive Edition nog aangekondigd. Gisteren werd de stilte rondom Age of Empires IV verbroken; Aron Greenberg, marketeer bij Xbox, hintte naar een Age of Empires 4-aankondiging tijdens X019. Deze kwam er uiteindelijk, gepaard met een trailer:

De trailer toont een flinke hoeveelheid aan gameplay die waarschijnlijk wat nostalgische gevoelens zal oproepen bij de trouwe fans. World's Edge is de naam van de nieuwe Age of Empires-studio. Ages of Empires 4 wordt speelbaar in 4k-resolutie. De datum waarop de game uitkomt is nog niet bekend.

BRON X019

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?