Trailer: 4K-update voor A Plague Tale: Innocence onthuld

Geplaatst: 18 juni 2021 13:40

Survivor horror game A Plague Tale: Innocence krijgt binnenkort een 4K update. Dat heeft Focus Home Interactive bekendgemaakt in een trailer.

A Plague Tale: Innocence kwam in 2019 uit op de PlayStation 4, Xbox One en pc. De game werd goed ontvangen. Tijdens de Microsoft en Bethesda Showcase werd de nieuwe game A Plague Tale: Requiem onthuld, die volgend jaar moet uitkomen. Nu heeft Focus Home Interactive aangekondigd dat er ook een 4k-update uitkomt voor de Xbox Series en PlayStation 5. Verder is er ook een Cloud versie van A Plague Tale: Innocence aangekondigd voor de Nintendo Switch. De trailer is hieronder te bekijken.

De 4k-update van A Plague Tale: Innocence komt 6 juli uit op de Xbox Series X en PlayStation 5. Op dezelfde dag komt ook de Cloud-versie uit op de Nintendo Switch.

Bron: Focus Home Interactive

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot A Plague Tale: Innocence

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

14 mei 2019

Ontwikkelaar

Asobo Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord