A Plague Tale: Innocence

  • Ontwikkelaar Asobo Studio
  • Eerste releasedatum 14 mei 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Avonturen, Puzzel
  • Gameliner score

Trailer: 4K-update voor A Plague Tale: Innocence onthuld

Survivor horror game A Plague Tale: Innocence krijgt binnenkort een 4K update. Dat heeft Focus Home Interactive bekendgemaakt in een trailer.

A Plague Tale: Innocence kwam in 2019 uit op de PlayStation 4, Xbox One en pc. De game werd goed ontvangen. Tijdens de Microsoft en Bethesda Showcase werd de nieuwe game A Plague Tale: Requiem onthuld, die volgend jaar moet uitkomen. Nu heeft Focus Home Interactive aangekondigd dat er ook een 4k-update uitkomt voor de Xbox Series en PlayStation 5. Verder is er ook een Cloud versie van A Plague Tale: Innocence aangekondigd voor de Nintendo Switch. De trailer is hieronder te bekijken.

De 4k-update van A Plague Tale: Innocence komt 6 juli uit op de Xbox Series X en PlayStation 5. Op dezelfde dag komt ook de Cloud-versie uit op de Nintendo Switch.

BRON Focus Home Interactive

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?