Tokyo Game Show vindt in september online plaats

Geplaatst:
Aangepast: 25 juni 2020 11:14

De Tokyo Game Show kan vanwege de coronapandemie geen doorgang vinden. Gelukkig vindt het evenement in september wel online plaats.

Vorige maand werd onthuld dat de Tokyo Game Show fysiek geschrapt wordt. Vanwege de coronapandemie vindt de Computer Entertainment Supplier’s Association het onverantwoord om zo'n groot evenement te laten plaatsvinden. Destijds werd wel aangegeven dat het evenement online wel doorgaat, maar daar waren nog geen details over bekend. De Computer Entertainment Supplier’s Association heeft nu onthuld dat de Tokyo Game Show eind september digitaal plaatsvindt, op dezelfde data als het originele evenement. De Computer Entertainment Supplier’s Association geeft aan dat er nieuwe onthullingen worden gedaan van zowel grote uitgevers als indie-ontwikkelaars. Daarnaast worden er ook eSports-wedstrijden gestreamd en panels gehouden. De Tokyo Game Show is niet het enige grote game-evenement dat digitaal gehouden wordt vanwege de coronapandemie. Ook gamescom vindt digitaal plaats en het uitgestelde Game Developer's Conference is verzet en omgedoopt tot het digitale GDC Summer.

Tokyo Game Show vindt van 23 tot 27 september digitaal plaats en is te volgen via de officiële website van het evenement.

Bron: Computer Entertainment Supplier’s Association
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord