Gamescom gaat digitaal plaatsvinden, aldus de organisatie

Geplaatst:
Aangepast: 16 april 2020 13:45

De organisatie van Gamescom liet via Twitter weten dat het evenement zeker digitaal gaat plaatsvinden.

Het cancellen van Gamescom was misschien wel één van de meest trieste berichten van de afgelopen tijd. Nou was het natuurlijk geen grote verrassing, maar dat maakt het geen kleinere teleurstelling. Nadat Duitsland en België besloten dat alle evenementen tot en met 31 augustus 2020 worden afgelast, had de organisatie van Gamescom er helaas niet veel meer over te zeggen. Wel steken ze iedereen een hart onder de riem op Twitter, waar ze bekend maakten dat het evenement sowieso digitaal plaats zal vinden en dat meer informatie hierover binnenkort gaat volgen. Dat is in ieder geval een opluchting.

Gamescom 2020 zou plaatsvinden van 25 augustus tot en met 29 augustus. Over de datum van het digitale evenement is nog niets bekend gemaakt.

Bron: Twitter Gamescom

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord