The Witcher 3 regisseur verlaat CD Projekt RED

Het gaat CD Projekt RED al een behoorlijke tijd niet voor de wind. Vandaag is bekendgemaakt dat The Witcher 3 regisseur Konrad Tomaszkiewicz zijn biezen pakt en de Poolse ontwikkelaar verlaat.

Het nieuws komt als gevolg van beschuldigingen aan het adres van Tomaszkiewicz. Hij zou zich schuldig hebben gemaakt aan pesten op de werkvloer. Hoewel hij dat zelf ontkent en uit een onderzoek is gekomen dat hij dat niet heeft gedaan, kiest Tomaszkiewicz dus alsnog eieren voor zijn geld. Naar eigen zeggen zijn er veel mensen bij CD Projekt RED die zich niet op hun gemak voelen als ze met hem samen moeten werken. Hij biedt zijn verontschuldigingen aan en stapt op. Hierbij geeft hij ook aan dat hij aan zichzelf wil gaan werken. Het stormt al een tijdje bij CD Projekt RED. Cyberpunk 2077 werd met hoge verwachtingen op de markt gebracht, maar kampte vanaf het begin al met veel problemen. Zo had Cyberpunk 2077 last van veel problemen op bepaalde consoles. Daarnaast is er ook nog veel gedoe geweest rondom de crunch culture die heerst bij de Poolse ontwikkelaar. Het vertrek van Tomaszkiewicz tekent het zoveelste probleem bij de ontwikkelaar in relatief korte tijd.

Cyberpunk 2077 CD Projekt RED

Nog voor Cyberpunk 2077 op de markt kwam, was CD Projekt RED al bezig met een onaangekondigde game. Echter is er nog niets bekend over die game en is de ontwikkelaar de afgelopen periode ook druk geweest met updates om Cyberpunk 2077 beter speelbaar te maken.

BRON Bloomberg

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?