The Outer Worlds: Peril on Gorgon

  • Ontwikkelaar Obsidian Entertainment
  • Eerste releasedatum 9 september 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score

The Outer Worlds: Peril on Gorgon DLC volgende week naar Switch

Het heeft even moeten duren, maar vanaf volgende week is ook de Switch-versie van The Outer Worlds up-to-date. De Peril on Gorgon DLC verschijnt dan namelijk op de console van Nintendo.

The Outer Worlds verscheen zo'n anderhalf jaar gelden op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Later werd aangekondigd dat The Outer Worlds ook naar de Nintendo Switch kwam, wat halverwege vorig jaar ook is gebeurd. Tijdens de Xbox Games Showcase een maand later, werd de Peril on Gorgon DLC aangekondigd. Deze DLC, die je naar een nieuwe planeet brengt waar je een nieuw verhaal kunt spelen, verscheen in september vorig jaar op de andere platformen. Obsidian Entertainment heeft nu onthuld dat Peril on Gorgon volgende week ook naar de Nintendo Switch komt. Tevens komt ook de 1.3 patch vandaag naar de console van Nintendo.

The Outer Worlds: Peril on Gorgon is vanaf 10 februari beschikbaar voor de Nintendo Switch.

BRON Obsidian Entertainment

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?