The Outer Worlds landt binnenkort op de Nintendo Switch

Geplaatst: 30 januari 2020 20:06
Aangepast: 30 januari 2020 20:20

Gamers met een Nintendo Switch moesten lange tijd toezien hoe The Outer Worlds veel mensen wist te vermaken op pc, Xbox One en PlayStation 4, maar daar komt binnenkort verandering in.

Vandaag heeft ontwikkelaar en uitgever Private Division namelijk bekendgemaakt dat de role playing-game de landing in gaat zetten om binnenkort ook op de Nintendo Switch te arriveren. Dat de game naar Nintendo's console onderweg was, was al een bekend, maar een releasedatum bleef uit. Tot nu. De beloofde DLC voor The Outer Worlds zijn nog niet onthuld, dus die laat nog even op zich wachten. In de tussentijd kun je je vast wel vermaken in de Halycon, binnenkort dus zelfs onderweg.

The Outer Worlds is vanaf 6 maart te spelen op de Nintendo Switch. Als je nog niet zeker bent of deze RPG in de ruimte iets voor jou is, check dan zeker nog even The Outer Worlds review van Rudy.

Bron: Private Division
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Outer Worlds

Series

-

Uitgever

Private Division

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 oktober 2019

Ontwikkelaar

Obsidian Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord