The Medium

  • Ontwikkelaar Bloober Team
  • Eerste releasedatum 28 januari 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Horror
  • Gameliner score

The Medium komt ook naar Playstation 5

Binnenkort kunnen de gelukkige eigenaars van een Playstation 5 genieten van The Medium. De psychologische horror-game van Bloober Team komt namelijk ook naar deze console.

Al eerder deze maand waren er geruchten dat The Medium naar de Playstation 5 zou komen. Nu is het nieuws officieel bevestigd op de Twitter-pagina van de game. Hierin wordt gezegd dat de DualSense controller ervoor zorgt dat je perceptie van de game nog beter wordt. Wat dat betekent voor de gameplay is nog niet bekend. Bij de tweet wordt een korte trailer getoond, waarin onder andere de twee werelden waarin de game zich afspeelt te zien zijn.

The Medium is op 3 september beschikbaar voor de Playstation 5. De game is nu al te spelen op de pc en Xbox Series X|S.

BRON Bloober Team

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?