The Medium

  • Ontwikkelaar Bloober Team
  • Eerste releasedatum 28 januari 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Gerucht: The Medium komt binnenkort naar de PlayStation 5

Er is online een beoordeling van de PlayStation 5-versie van The Medium verschenen. Het lijkt er dus op dat de game binnenkort naar de PS5 komt.

De beoordeling verscheen afgelopen weekend op de website van het Entertainment Software Rating Board (ESRB). Dit is opvallend, aangezien de game momenteel alleen beschikbaar is voor PC en de Xbox Series X. Het verschijnen van de beoordeling lijkt erop te wijzen dat de PS5-versie van The Medium voor de deur staat. ESRB heeft verder echter weinig te zeggen over de game, behalve dat bepaalde scheldwoorden vaak voorbij komen en dat er veel bloed in voor komt. De game van ontwikkelaar Bloober Team werd voor het eerst onthuld in mei 2020 en zou in december 2020 uitkomen. De releasedatum werd uiteindelijk uitgesteld naar 28 januari 2021. Slechts een paar dagen na de release liet de ontwikkelaar weten dat ze de ontwikkelingskosten van de game al terug hadden verdiend.

The Medium PS51

The Medium kwam uit op 28 januari en was en is momenteel alleen beschikbaar voor PC en Xbox Series X.

BRON ESRB

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?