The Game Awards datum bekendgemaakt

De jaarlijkse awardshow The Game Awards, speelt zich dit jaar af in begin december. Het evenement is deze keer volledig digitaal.

Zojuist is bekendgemaakt op welke datum The Game Awards dit jaar gaat plaatsvinden. Het jaarlijkse evenement waarbij prijzen worden uitgereikt voor verschillende prestaties binnen de game-industrie, gaat in december van start. The Game Awards 2020 is volledig digitaal, vanwege de coronapandemie die al roet in het eten heeft gegooid van verschillende evenementen, zoals BlizzCon 2020 die volgend jaar online gaat plaatsvinden. Naast de gebruikelijke categorieën wordt er tijdens The Game Awards 2020 een nieuwe prijs geïntroduceerd. Deze prijs, Innovation in Accessibility, gaat naar "software- en/of hardware-ontwikkelaars die het medium vooruit helpen door features, technologieën en content toe te voegen, zodat games gespeeld en genoten kunnen worden door een nog breder publiek". The Games Awards 2020 gaat zich live afspelen vanuit Tokio, Londen en Los Angeles en is te bekijken via 45 wereldwijde videoplatformen.

The Game Awards vindt plaats op 10 december 2020 en wordt gepresenteerd door Geoff Keighley.

BRON Polygon

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?