Tijdens The Game Awards dit jaar worden meer dan tien nieuwe games aangekondigd

Geplaatst:

Als je benieuwd bent naar nieuwe games, maak je borst dan maar nat. Tijdens The Game Awards van dit jaar worden meer dan tien nieuwe games aangekondigd, laat bedenker en presentator Geoff Keighley weten.

The Game Awards is een show die elk jaar in december in Amerika plaatsvindt. Tijdens deze show worden prijzen uitgedeeld aan games die dat jaar zijn verschenen, maar worden er ook nieuwe games aangekondigd. The Game Awards is bedacht door mediaondernemer Geoff Keighley, die tevens de show presenteert. Keighley laat via Twitter weten dat er tijdens de show meer dan tien nieuwe games aangekondigd worden en tevens ook een aantal updates voor bestaande games. In de loop van de komende weken voor de grote show worden er alvast wat dingen geteased, dus er is genoeg om naar uit te kijken.

The Game Awards 2018 vindt plaats op donderdag 6 december, voor onze tijdzone iets na middernacht. Je kunt The Game Awards onder andere bekijken via YouTube, Twitch, Facebook Live, Steam TV, PlayStation 4 en Xbox Live.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord