Tech: Steam Deck wordt uitgesteld naar februari 2022

De portable computer van Valve, de Steam Deck, is uitgesteld naar februari 2022. De eerste consoles worden dus pas begin volgend jaar verstuurd.

Een tegenvaller voor Valve, want de eerste Steam Decks zouden eigenlijk al voor de feestdagen worden uitgestuurd. Je kunt dus geen Steam Deck meer verwachten onder de kerstboom. Valve laat in de aankondiging van de vertraging weten dat ze alles hebben gedaan om dit te voorkomen, maar dat het door 'tekort aan materiaal' toch niet anders kon. Niet alleen de eerste lading consoles wordt uitgesteld, het heeft namelijk ook nog gevolgen voor latere ladingen. Het zal dus nog wat langer duren voordat we onze Steam games onderweg kunnen gaan spelen. De Steam Deck werd voor het eerst in juli 2021 onthuld, toen liet Valve al weten dat de eerste consoles in december 2021 zouden worden verstuurd.

De eerste Steam Decks worden nu begin 2022 verstuurd, in plaats van in december 2021.

BRON Twitter

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?