Super Buckyball Tournament
  • ONTWIKKELAAR Pathea Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 20 november 2020
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Actie, Sport, Indie
  • GAMELINER SCORE -

Super Buckyball Tournament preseason launch

Super Buckyball Tournament is een nieuwe game van onafhankelijke ontwikkelaar Pathea Games. Het is een drie versus drie competitieve game waarvan het preseason vandaag begint.

De open alfa van de game vond eerder dit jaar plaats. Tijdens de alfa kon je zes verschillende personages spelen in twee stadia. In de preseason komt hier nog een personage bij, genaamd Samba. Daarnaast krijgt de game twee nieuwe arcade modi: Dodgeball en Mayhem. Ook komen er nieuwe skins vrij voor de beschikbare personages en een season pass met zestig levels. De twee nieuwe arcade modi speel je vrij als je level zes van de season pass bereikt. In de Dodgeball modus moet je ervoor zorgen dat je de twee ballen in het spel zoveel mogelijk ontwijkt, terwijl je ook zorgt dat ze niet meer dan 12 seconden aan jouw kant van het veld blijven. Mayhem is eigenlijk een heftigere versie van de standaard modus. Vaardigheden laden drie keer sneller op dan in de standaard versie en elke keer dat er gescoord wordt verandert elke speler willekeurig van personage.

Het preseason van Super Buckyball Tournament ging vandaag van start en duurt tot 6 december.

BRON Pathea Games

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?