Trailer: Vervolg op My Time at Portia aangekondigd

Geplaatst: 27 oktober 2020 12:29

Pathea Games heeft bekendgemaakt dat er een vervolg op My Time at Portia, genaamd My Time at Sandrock, in ontwikkeling is. Evenals diens voorganger gaat deze game over het opbouwen van een vernietigde wereld.

My Time at Portia is een life simulator RPG die erg goed ontvangen werd door zowel spelers als critici. Pathea Games heeft aangekondigd dat er een vervolg komt op deze populaire game: My Time at Sandrock. Dit vervolg was eerst bedoeld als DLC voor My Time at Portia, maar Pathea Games vond dat My Time at Sandrock toch beter tot diens recht kon komen als een aparte game. Via een Kickstarter-campagne hopen ze om genoeg steun te krijgen, zodat ze dit kunnen verwezenlijken. De aankondiging ging gepaard met een trailer, waarin te zien is hoe je aan de slag gaat om de beschaving op te bouwen in verschillende locaties. Daarnaast is te zien dat er monsters op je pad komen en dat je hulp kan krijgen van inwoners om je doelen te halen. De RPG krijgt ook een nieuw combatsysteem, een diepgaander verhaal met vele nieuwe personages en een co-op multiplayer modus.

My Time at Sandrock komt in maart van 2021 uit voor de pc. In 2022 wordt de game uitgebracht voor Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Pathea Games
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot My Time at Sandrock

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

26 mei 2022

Ontwikkelaar

Pathea Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord