Stranger Things-content verlaat Dead by Daylight

Geplaatst:

De eerder toegevoegde Stranger Things-content in Dead by Daylight verlaat binnenkort de digitale winkelschappen. Spelers die de content eerder gekocht hebben, kunnen deze houden.

De horrorgame Dead by Daylight staat inmiddels bekend om zijn crossovers. Eerder dit jaar kwam er bijvoorbeeld nog meer Left 4 Dead-content naar Dead by Daylight. Iets dergelijks gebeurde ook met Stranger Things in september van 2019. Toen werden de Demogorgon, Nancy Wheeler en Steve Harrington aan de game toegevoegd. Deze content gaat helaas de game later dit jaar weer verlaten. Vanaf dat moment is het niet meer mogelijk om de Stranger Things-content in de digitale winkel te kopen. Voordat de content de game verlaat, vindt er nog wel een Stranger Things-uitverkoop plaats waarin je de content voor een lage prijs kunt binnenharken. Je mag de content namelijk wel houden als je deze eerder gekocht hebt.

onbekend

De Stranger Things-content verlaat Dead by Daylight na 17 november. Wellicht dat we weer nieuwe Stranger Things-content in de game gaan zien als het vierde seizoen van Stranger Things uitkomt.

Bron: Dead by Daylight
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead by Daylight

Series

-

Uitgever

Behaviour Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

14 juni 2016

Ontwikkelaar

Behaviour Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord