Stardew Valley-ontwikkelaar werkt aan twee nieuwe games

Geplaatst:
Aangepast: 12 februari 2020 09:42

Stardew Valley-ontwikkelaar ConcernedApe werkt aan twee nieuwe games. Hij onthulde onlangs de eerste details van zijn nieuwe projecten.

Eric Barone, beter bekend als ontwikkelaar ConcernedApe, heeft de laatste tijd niet stilgezeten. Eind vorig jaar bracht hij nog een grote gratis nieuwe update naar Stardew Valley. Hij is echter niet alleen maar met de farming sim bezig geweest. Via Twitter onthulde Barone dat hij nog twee andere projecten in de pijplijn heeft zitten. Hij heeft nog niet veel verklapt, maar we weten inmiddels wel dat hij aan een game werkt die zich in hetzelfde universum afspeelt als Stardew Valley, maar geen farming game is. De andere game heeft ook op een bepaalde manier te maken met Stardew Valley, maar hij wil nog niet precies onthullen hoe.

Stardew Valley is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en mobiele apparaten. Hopelijk maakt ConcernedApe gauw meer bekend over zijn nieuwe projecten.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord