Stardew Valley

  • Ontwikkelaar Concerned Ape
  • Eerste releasedatum 26 februari 2016
  • Platformen Pc, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, Simulatie, Indie
  • Gameliner score -

Gratis update brengt later deze maand nieuwe content naar Stardew Valley

Aan het einde van deze maand krijgt Stardew Valley een grote nieuwe update. Gratis update brengt later deze maand nieuwe content naar Stardew Valley.

Stardew Valley is inmiddels al een tijdje uit, maar we kunnen binnenkort een nieuwe grote update voor de game verwachten. Eerder deze maand bracht indie-ontwikkelaar de 1.3-update van de game al uit op de Xbox One en voor pc-spelers is het later deze maand tijd voor de 1.4-update. Deze nieuwe update brengt nieuwe content naar de game. Zo komen er onder andere nieuwe features en voorwerpen naar de game, maar ook nieuwe cutscenes voor de vrijgezellen die je in de game kunt daten. Daarnaast bevat de update ook verschillende bugfixes en verbeteringen aan de game.

Stardew Valley 14

Stardew Valley is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en mobiele apparaten. De 1.4-update verschijnt 26 november op pc.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?