Square Enix en Forever Entertainment werken aan remakes

Square Enix en Forever Entertainment hebben een overeenkomst getekend om verschillende remakes te ontwikkelen en uit te brengen. De remakes vallen onder één bepaald merk van Square Enix.

Uit een persbericht van het Poolse gamebedrijf Forever Entertainment is op te maken dat het een overeenkomst heeft afgesloten met Square Enix Japan om aan meerdere remakes te werken. Het gaat daarbij om een bepaalde gameserie van Square Enix. De remakes krijgen in ieder geval een nieuw grafisch ontwerp, maar bevatten dezelfde gameplay en verhaal van de originele games. De verbeteringen komen dus met name naar voren in het grafische aspect, zoals in het geval van Forever's Panzer Dragoon Remake. De aandelenkoers van Forever Entertainment is met meer dan tien procent gestegen na het bekendmaken van de samenwerking.

FF

Wanneer de wereldwijde marketingcampagne begint, maakt Forever Entertainment bekend om welke Square Enix' gameserie het gaat.

BRON biznes.pap.pl

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?