Panzer Dragoon Remake
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • RELEASEDATUM Onbekend
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Panzer Dragoon krijgt remake voor Nintendo Switch

Zonder enig gerucht afgelopen weken is er nu een remake van Panzer Dragoon aangekondigd. Dit gebeurde tijdens de E3 Direct van Nintendo.

De nieuwe game heet simpelweg Panze Dragoon Remake en komt deze winter naar de Nintendo Switch. De aankondiging van de remake werd gedaan via een eerste trailer, die hieronder te bekijken is. In de trailer is gameplay te zien en kunnen de graphics van de vernieuwde versie worden bewonderd.

Panzer Dragoon Remake verschijnt deze winter voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?