Specificaties Xbox Series X bekend

Geplaatst:
Aangepast: 16 maart 2020 17:47

Microsoft heeft vandaag de technische kaarten op tafel gelegd van hun aankomende console, de Xbox Series X. Het apparaat moet het gamen op de console naar een nieuw niveau tillen.

Vandaag bracht Microsoft plotseling de technische specificaties van de Xbox Series X naar buiten. Niet tijdens een evenement of stream, maar gewoon zomaar op een maandag. Wellicht is het een klein voorproefje op de speciale Xbox Series X livestream, dat morgen plaatsvindt en was het de bedoeling deze specificaties te onthullen tijdens het afgelaste Game Developers Conference. Blijkbaar is Microsoft erg overtuigd van wat zij met de Xbox Series X de markt op gaan brengen, want rondom de PlayStation 5 is het nog angstvallig stil op dat gebied. Om de specificaties wereldkundig te maken zijn ze een samenwerking aangegaan met Austin Evans, die een eerst blik mocht werpen op de console. De video belooft in ieder geval veel goeds voor de nieuwe console van Microsoft.

De Xbox Series X staat gepland voor een release aan het einde van 2020.

Bron: Microsoft
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord