Specificaties Xbox Series X bekend

Microsoft heeft vandaag de technische kaarten op tafel gelegd van hun aankomende console, de Xbox Series X. Het apparaat moet het gamen op de console naar een nieuw niveau tillen.

Vandaag bracht Microsoft plotseling de technische specificaties van de Xbox Series X naar buiten. Niet tijdens een evenement of stream, maar gewoon zomaar op een maandag. Wellicht is het een klein voorproefje op de speciale Xbox Series X livestream, dat morgen plaatsvindt en was het de bedoeling deze specificaties te onthullen tijdens het afgelaste Game Developers Conference. Blijkbaar is Microsoft erg overtuigd van wat zij met de Xbox Series X de markt op gaan brengen, want rondom de PlayStation 5 is het nog angstvallig stil op dat gebied. Om de specificaties wereldkundig te maken zijn ze een samenwerking aangegaan met Austin Evans, die een eerst blik mocht werpen op de console. De video belooft in ieder geval veel goeds voor de nieuwe console van Microsoft.

De Xbox Series X staat gepland voor een release aan het einde van 2020.

BRON Microsoft

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?