Microsoft zendt volgende week speciale Xbox Series X livestream uit

Geplaatst:
Aangepast: 10 maart 2020 22:42

Microsoft zendt volgende week een speciale Xbox Series X livestream uit. Ook wordt er dan meer onthuld over Project xCloud.

Eerder werd al bekendgemaakt dat de Game Developers Conference wordt uitgesteld. Tijdens dit evenement, dat eigenlijk later deze maand had moeten plaatsvinden, had Microsoft enkele speciale sessies gepland waarin zij meer ging onthullen over de nieuwe Xbox en Project xCloud. Microsoft heeft nu besloten deze sessies volgende week uit te zenden via Mixer. De speciale livestreams worden Game Stack Live genoemd en worden verspreid over twee dagen. Volgende week dinsdag wordt er gesproken met verschillende ontwikkelaars en de dag daarna staan er presentaties gepland over de Xbox Series X, Project xCloud en DirectX raytracing-technologie.

Game Stack Live begint op 17 maart om 18:00 uur Nederlandse tijd en duurt tot 18 maart in de avond.

Bron: Microsoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord