Sony test feature die PS5 screenshots naar telefoon stuurt

Geplaatst:
Aangepast: 19 oktober 2021 12:26

Sony is bezig met een nieuwe feature voor de PlayStation 5. Deze nieuwe feature zorgt ervoor dat PS5 screenshots naar je telefoon worden verstuurd.

De PlayStation 5 is meer dan tien miljoen keer verkocht, ondanks dat de consoles nog steeds erg schaars zijn. De nieuwe console heeft heel wat vernieuwingen en verbeteringen ten opzichte van haar voorganger. De manier waarop je screenshots vanaf je console naar je telefoon of pc kunt verplaatsen, is echter niet veranderd. Als je screenshots wilt overzetten met behoud van beeldkwaliteit, zul je met een USB-stickje aan de slag moeten. Daar komt binnenkort echter misschien verandering in. Sony is in Japan en Canada namelijk begonnen met het testen van een nieuwe feature waarbij screenshots en game clips automatisch naar je telefoon gestuurd worden via de PlayStation app. Zo wordt het een stuk gemakkelijker om screenshots te delen of te versturen buiten het PlayStation Network-platform om.

Wanneer de feature wereldwijd live gaat, is nog niet bekend.

Bron: Sony PlayStation
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord