Sunset Overdrive

  • Ontwikkelaar Insomniac Games
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2014
  • Platformen Pc, Xbox One
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Sony registreert handelsmerk Sunset Overdrive

Sony heeft het handelsmerk van Sunset Overdrive geregistreerd. De game die exclusief voor Xbox One en pc uitkwam is hierdoor nu in handen van Sony.

Een oplettende twitteraar zag in het Amerikaanse handelsregister dat de game Sunset Overdrive sinds kort weer eigendom is geworden van Insomniac Games. Sony heeft Insomniac Games zo'n anderhalf jaar geleden overgenomen. Dit betekent dat Sony nu dus de rechten heeft over Sunset Overdrive, dat sinds zijn release alleen beschikbaar was voor Xbox One en pc. Of Sony ook daadwerkelijk iets met deze rechten gaat doen blijft nog maar sterk de vraag. De weg ligt nu wel open voor Sunset Overdrive op de PlayStation consoles en zelfs een vervolg op de succesvolle game is een mogelijkheid.

Sunset Overdrive Sony1

In onze review werd Sunset Overdrive goed ontvangen. Momenteel is de game speelbaar op de Xbox One en pc.

BRON TMview

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?