Snoop Dogg heeft een Xbox Series X koelkast

Geplaatst:
Aangepast: 26 oktober 2020 11:15

Snoop Dogg heeft een Xbox Series X koelkast ontvangen van Microsoft. Het lijkt erop dat dit het begin is van een samenwerking tussen Microsoft en de rapper.

En daar kreeg hij ook nog een taart bij. Oh en de console zelf natuurlijk. De rapper deelde het nieuws via zijn Instagram-account. Hier plaatste hij een video waarin hij de koelkast opent en zijn fans laat zien wat erin zit. Daarna gaat de camera naar hem zelf en zien we nog wat Xbox bling-bling. De video heeft niet lang online gestaan, wat nogal apart is. Het lijkt erop dat er een samenwerking gaande is die nog onder embargo staat. Maar de video is al veel internetgebruikers opgevallen, dus het verwijderen ervan haalt niet veel meer uit. Op Twitter wordt er al genoeg gespeculeerd. Wat de samenwerking precies inhoud, is nog niet duidelijk, maar Snoop Dogg en Microsoft zijn vast en zeker ergens mee bezig. Misschien wel een 'creatief partnerschap', zoals dat tussen Travis Scott en PlayStation.

Er is verder nog niets bekend gemaakt over de samenwerking tussen Snoop Dogg en Microsoft.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord