Check hier alle E3 2021-content

PS5 gaat partnerschap aan met Travis Scott

Rapper Travis Scott postte onlangs een video waarin hij de PlayStation 5 promoot. Deze video is het begin van een 'strategisch creatief partnerschap', aldus PlayStation.

De video begint met een aantal 'belangrijke personen die aan verschillende aspecten van de PS5 hebben meegewerkt'. Daarna zie je de rapper op de bank zitten met een PS5 DualSense in zijn handen. En hij lijkt erg tevreden met zijn nieuwe aankoop. In een blog van PlayStation noemt hoofd van marketing Eric Lempel het een 'strategisch creatief partnerschap'. Volgens Lempel past de innovatieve, grens-opzoekende stijl van de rapper goed bij PlayStation. En daarbij kwam het goed uit dat Travis Scott een enorme fan is van het merk. Hij vertelt in de blog ook dat we een aantal 'innovatieve producten' kunnen verwachten van PlayStation en Scott's Cactus Jack merk. Snoop Dogg onthulde onlangs ook dat hij een Xbox Series X koelkast had gekregen van Microsoft. De Instagram post is inmiddels verwijderd, maar het lijkt erop dat de rappers rivaliserende samenwerkingen hebben lopen met Microsoft en Sony.

De video van Travis Scott werd geplaatst op 23 oktober.

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?