PS5 gaat partnerschap aan met Travis Scott

Geplaatst:
Aangepast: 26 oktober 2020 11:16

Rapper Travis Scott postte onlangs een video waarin hij de PlayStation 5 promoot. Deze video is het begin van een 'strategisch creatief partnerschap', aldus PlayStation.

De video begint met een aantal 'belangrijke personen die aan verschillende aspecten van de PS5 hebben meegewerkt'. Daarna zie je de rapper op de bank zitten met een PS5 DualSense in zijn handen. En hij lijkt erg tevreden met zijn nieuwe aankoop. In een blog van PlayStation noemt hoofd van marketing Eric Lempel het een 'strategisch creatief partnerschap'. Volgens Lempel past de innovatieve, grens-opzoekende stijl van de rapper goed bij PlayStation. En daarbij kwam het goed uit dat Travis Scott een enorme fan is van het merk. Hij vertelt in de blog ook dat we een aantal 'innovatieve producten' kunnen verwachten van PlayStation en Scott's Cactus Jack merk. Snoop Dogg onthulde onlangs ook dat hij een Xbox Series X koelkast had gekregen van Microsoft. De Instagram post is inmiddels verwijderd, maar het lijkt erop dat de rappers rivaliserende samenwerkingen hebben lopen met Microsoft en Sony.

De video van Travis Scott werd geplaatst op 23 oktober.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord