Sledgehammer games werkt aan Call of Duty 2021

Geplaatst:
Aangepast: 16 augustus 2021 13:48

Call of Duty 2021 is in de maak. Activision onthulde dat Sledgehammer Games verantwoordelijk is voor de titel van dit jaar.

Er zijn een aantal dingen in het leven waar je simpelweg niet onderuit komt. Je moet je belastingen betalen, je gaat uiteindelijk een keer dood, en elk jaar komt er een nieuwe Call of Duty-game uit. Zo ook dit jaar, bevestigde Activision tijdens een vergadering over haar financiële cijfers. Tijdens deze vergadering kwam naar voren dat er dit jaar een nieuwe 'premium' Call of Duty-game uitkomt. Deze wordt ontwikkeld door Sledgehammer Games. Sledgehammer is geen groentje op het gebied van Call of Duty. Zo heeft de studio onder andere Call of Duty: Advanced Warfare en Call of Duty: WWII ontwikkeld. Ook heeft zij een steentje bijgedragen aan de ontwikkeling van Call of Duty: Modern Warfare en het meest recente Call of Duty: Black Ops Cold War. Dit nieuws werd direct na de vergadering door Sledgehammer zelf ook bevestigd via Twitter. Dit houdt dus in dat de eerdere geruchten over Call of Duty 2021 niet kloppen. Begin dit jaar werd namelijk aangegeven dat Sledgehammer niet aan de nieuwe Call of Duty werkte, maar aan een eigen game.

De nieuwe Call of Duty verschijnt in de herfst van dit jaar.

Bron: Sledgehammer Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Vanguard

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 november 2021

Ontwikkelaar

Sledgehammer Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord