Geruchten Call of Duty 2021 onderuit gehaald

Geplaatst:
Aangepast: 16 augustus 2021 13:48

Er is momenteel nog maar weinig bekend over de aankomende Call of Duty-game. Toch is één van de geruchten omtrent de ontwikkeling van de populaire shooter inmiddels al onderuit gehaald.

Terwijl de liefhebbers zich momenteel nog altijd flink onderdompelen in Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Black Ops Cold War, wordt er achter de schermen al druk gewerkt aan een nieuw deel in de nog altijd populaire franchise. Wat de nieuwe Call of Duty-game gaat inhouden is nog niet bekend, maar dat deze gaat verschijnen is vrijwel zeker. Er wordt namelijk jaarlijks een nieuwe Call of Duty uitgebracht. Er gingen wel geruchten dat ontwikkelaars Sledgehammer Games en Infinity Ward de krachten voor deze nieuwe game zouden hebben gebundeld, maar Tom Henderson - die bekend staat om zijn Call of Duty-leaks en informatie - haalt die geruchten hardnekkig onderuit. Op zijn twitterkanaal schrijft hij dat hij er vrij zeker van is dat beide studio's aan hun eigen game werken.

De gratis zombie-update van Call of Duty: Black Ops Cold War gaat komende week van start. Wanneer het nieuwe deel verschijnt en wat de setting van de game wordt, is op dit moment nog onbekend. Als Sledgehammer Games inderdaad alleen aan het roer staat kunnen we dus games verwachten in lijn van Call of Duty: World War II, Call of Duty: Modern Warfare 3 en Call of Duty: Advanced Warfare.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Vanguard

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 november 2021

Ontwikkelaar

Sledgehammer Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord