Scoor gratis Fall Guys crowns binnen vijf minuten

Geplaatst:
Aangepast: 15 januari 2021 12:13

Mediatonic geeft gratis Fall Guys crowns weg. Om deze te ontvangen hoef je slechts een paar minuten van je tijd op te offeren voor het invullen van een enquête.

Als je je uiterste best doet om crowns te winnen in Fall Guys, maar het je steeds niet lukt dan wil Mediatonic je daar best een handje bij helpen. Door slechts een paar minuten van je tijd in te leveren kun jij binnenkort ook pronken met een handjevol crowns bij je vrienden. Je hoeft er alleen een enquête voor in te vullen. Al sinds de release van Fall Guys is ontwikkelaar Mediatonic er alles aan gelegen de game vol jelly beans te verbeteren. Bovendien is de ontwikkelaar er niet vies van om de community te voorzien van cadeautjes. Dat bleek ook wel uit het kerstcadeau van Mediatonic vorige maand.

Fall Guys zit momenteel in het derde seizoen. Ben je benieuwd wat daarin allemaal te beleven is? Kijk dan even Dionne's First Impression van Fall Guys Season 3.

Bron: Mediatonic
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

4 augustus 2020

Ontwikkelaar

Mediatonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord