Fall Guys

  • Ontwikkelaar Mediatonic
  • Eerste releasedatum 4 augustus 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Party, Battle Royale
  • Gameliner score -

Trailer: Het derde seizoen van Fall Guys is begonnen

Het nieuwe seizoen van Fall Guys is gearriveerd en dat luiden Devolver Digital en Mediatonic in via een trailer. Hierin wordt de nieuwe content van het derde seizoen getoond.

Nadat er al veel onthuld was over het derde seizoen van Fall Guys, zoals het level Tundra Run, een toevoeging genaamd Pegwin en het winter thema, is het nieuwe seizoen dan eindelijk vandaag officieel van start gegaan. Via een trailer hebben uitgever Devolver Digital en ontwikkelaar Mediatonic de start van Fall Guys seizoen drie aangekondigd. In deze trailer wordt de nieuwe content van het nieuwe seizoen getoond. Zo zijn er zeven nieuwe verschillende levels en meer dan dertig nieuwe skins. Daarnaast heeft de update voor Winter Knockout, zoals dit nieuwe seizoen heet, ook meerdere bugs gerepareerd en zijn er features toegevoegd en verbeterd.

Fall Guys seizoen drie is vanaf vandaag te spelen op pc en PlayStation 4.

BRON Devolver Digital

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?