Rockstar ziet omzet minimaal dalen GTA Online

Geplaatst:
Aangepast: 3 augustus 2018 22:37

Rockstar ziet eindelijk de omzet van GTA Online teruglopen, zij het minimaal. Het is namelijk nog steeds meer dan de oorspronkelijke verwachting. Het spel is ondertussen al weer vijf jaar oud en blijft nog een enorme melkkoe voor Rockstar. Om te laten zien hoe vol die uier dan zit, lees dan even door.

Rockstar heeft bijna 100 miljoen kopieën van Grand Theft Auto V verkocht sinds de lancering. Voor het eerste kwartaal van dit jaar heeft Rockstar een omzet behaald van €388 miljoen dollar. Dit is zeven procent minder dan vorig jaar, maar nog altijd ruim boven verwachting. Nogmaals, voor een game van vijf jaar oud is dit ontzettend knap.

onbekend

Rockstar ziet overigens in Red Dead Redemption 2 nog geen direct gevaar omdat het twee totaal verschillende games zijn. De vraag gaat zijn hoe dit in het echt gaat uitpakken, temeer omdat als zij net zo'n goede ondersteuning bieden, de Western wel degelijk een concurrent kan zijn in mijn ogen. Gaan jullie beiden spelen, of wordt het slechts één van de twee games?

Bron: Gamesindustry
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto Online

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

1 oktober 2013

Ontwikkelaar

Rockstar North

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord