Red Dead Redemption 2
  • ONTWIKKELAAR Rockstar Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 26 oktober 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Open-World
  • GAMELINER SCORE

Rockstar maakt systeemvereisten voor Red Dead Redemption 2 (pc) bekend

Rockstar, onder meer bekend van grote titels als Grand Theft Auto V, heeft onlangs bekendgemaakt waar een pc aan moet voldoen om Red Dead Redemption 2 te draaien.

Vorige week maakte Rockstar bekend dat de kaskraker van 2018, Red Dead Redemption 2, onderweg is naar de pc. Een game die tot op heden wordt geroemd om de grafische details. Onlangs maakte Rockstar bekend waar onze computers minimaal aan moeten voldoen om de game te draaien. Het zal voor velen geen verassing zijn dat er minimaal Windows 7 (Service Pack 1 (6.1.7601) benodigd is om de game te spelen. Daarnaast is er minimaal acht gigabyte aan werkgeheugen benodigd, in combinatie met een Intel Core i5-2500K of AMD FX-6300-processor. En er is twee of drie gigabyte aan videogeheugen benodigd, afhankelijk van welke type videokaart er in je pc zit. Hiermee ben je in staat in ieder geval de game op lage grafische prestaties te spelen. Ook niet geheel onbelangrijk is de honderdvijftig gigabyte vrije opslag die je nodig hebt om de game te kunnen installeren.

Red Dead Redemption 22

Red Dead Redemption 2 is vanaf 5 november beschikbaar via de Rockstar Games Launcher, Epic Games Store, Greenman Gaming, Humble Store en andere digitale plekken. Een maand na release verschijnt de game ook op Steam.

BRON Rockstar

Over auteur Delano Seliman

Delano SelimanOnze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan werkt ‘ie keihard aan zijn eigen bedrijf Stageup.nl. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?