Red Dead Redemption 2
  • ONTWIKKELAAR Rockstar Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 26 oktober 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Open-World
  • GAMELINER SCORE

Red Dead Redemption 2 komt naar de pc

Red Dead Redemption 2 komt naar de pc. Dit maakt Rockstar Games bekend via zijn social media kanalen.

De game komt uit met de singleplayer campaign en Read Dead Online. Er komt ook extra content naar de singleplayer campaign toe in de vorm van Bounty Hunting Missions, Gang Hideouts en wapens. Red Dead Online heeft op release meteen de update van Frontier Pursuits inbegrepen en de specialisatie rollen die daar bij komen kijken. De game is beschikbaar via de Rockstar Games Launcher, waarbij je ook nog Grand Theft Auto: San Andreas cadeau krijgt, mits je hem voor 8 oktober download. Rockstar Games geeft aan meer informatie vrij te geven volgende week.

Red Dead Redemption 2 verschijnt op 5 november voor de pc via de Rockstar Games Launcher. Je kan de game via andere pc launchers aanschaffen, maar daar zal de cowboy shooter net wat later verschijnen. De game is echter nu al te spelen op PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?