Red Dead Redemption 2 komt naar de pc

Geplaatst: 4 oktober 2019 17:20
Aangepast: 4 oktober 2019 17:35

Red Dead Redemption 2 komt naar de pc. Dit maakt Rockstar Games bekend via zijn social media kanalen.

De game komt uit met de singleplayer campaign en Read Dead Online. Er komt ook extra content naar de singleplayer campaign toe in de vorm van Bounty Hunting Missions, Gang Hideouts en wapens. Red Dead Online heeft op release meteen de update van Frontier Pursuits inbegrepen en de specialisatie rollen die daar bij komen kijken. De game is beschikbaar via de Rockstar Games Launcher, waarbij je ook nog Grand Theft Auto: San Andreas cadeau krijgt, mits je hem voor 8 oktober download. Rockstar Games geeft aan meer informatie vrij te geven volgende week.

Red Dead Redemption 2 verschijnt op 5 november voor de pc via de Rockstar Games Launcher. Je kan de game via andere pc launchers aanschaffen, maar daar zal de cowboy shooter net wat later verschijnen. De game is echter nu al te spelen op PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Red Dead Redemption 2

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

26 oktober 2018

Ontwikkelaar

Rockstar Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord