Fortnite

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 25 juli 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Third-Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score -

Resident Evil betreedt de wereld van Fortnite

Fortnite gaat weer een nieuwe samenwerking aan. Ditmaal betreden Jill Valentine en Chris Redfield uit Resident Evil de wereld van Fortnite.

Het is bijna nieuws als Fortnite een keer geen samenwerking aangaat. De ene dag komt Carnage naar Fortnite, de volgende dag zien we de Universal Pictures monsters in Fortnite en de dag daarop gaat Fortnite de samenwerking met Balenciaga aan. Ditmaal doet CAPCOM een duit in het zakje. Jill Valentine en Chris Redfield uit de Resident Evil-serie komen namelijk naar Fortnite. Je moet toch iets hebben om neer te schieten wanneer de zombies op zijn. Het dynamische duo is binnenkort beschikbaar in de Item Shop. Ze nemen ook wat nieuwe voorwerpen met zich mee, zoals de Green Herb Back Bling, de Saving Keystrokes Back Bling, de HOT DOGGER- en de Stun Rod Pickaxe en de Brolly Stroll Emote.

De Resident Evil-personages zijn nu beschikbaar in Fortnite.

BRON Epic Games

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?