Check hier alle PlayStation State of Play content

Fortnite

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 25 juli 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Third-Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score -

Trailer: Fortnite kondigt samenwerking met Balenciaga aan

De populaire battle royale-game Fortnite heeft een samenwerking aangekondigd met het modehuis Balenciaga. Dit uit zich in de vorm van een fysieke collectie en nieuwe skins in de game.

Samenwerkingen en Fortnite gaan hand in hand. Wat dacht je bijvoorbeeld van de recente cross-over tussen Fortnite en Bad Boys? Ook kwamen Guile en Cammy uit Street Fighter naar Fortnite afgelopen maand. Ditmaal wordt er geen nieuw personage aan de game toegevoegd, maar uit de samenwerking zich in de vorm van nieuwe skins. Fortnite gaat namelijk een samenwerking aan met het modehuis Balenciaga. Zo zijn er binnenkort vier nieuwe outfits beschikbaar in de Item Shop gebaseerd op echte Fortnite x Balenciaga-kleding. Ook rugzakken en sneakers van het merk zijn vanaf die dag te koop in Fortnite's digitale winkel.

De nieuwe Balenciaga-skins in Fortnite zijn beschikbaar vanaf 21 september.

BRON Fortnite

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?