Marvel's Avengers

  • Ontwikkelaar Crystal Dynamics
  • Eerste releasedatum 4 september 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Releasedatum voor Black Panther-uitbreiding Marvel's Avengers onthuld

De releasedatum voor de Black Panther uitbreiding voor de game Marvel's Avengers is onthuld. Dit met een tweet op het account van de superhelden game.

De Black Panther uitbreiding voor Marvel's Avengers werd in Maart aangekondigd door Square Enix. War for Wakanda, de naam van de gratis uitbreiding voor de game, voegt naast het personage Black Panther ook de wereld van Wakanda aan Marvel's Avengers toe die spelers kunnen verkennen. Vanaf 7 augustus kunnen fans met de nieuwe Black Panther uitbreiding aan de slag. De aankondiging van de releasedatum is hieronder te bekijken.

Marvel's Avengers is nu beschikbaar op de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?