Reebok maakt Assassin's Creed Valhalla collectie

Geplaatst:

Ubisoft heeft samen met Reebok een collectie ontwikkeld die in het teken staat van Assassin's Creed Valhalla. Ze hebben de handen ineengeslagen om de release van de nieuwste toevoeging aan de Assassin's Creed-serie te vieren.

Het duurt niet lang meer voordat Assassin's Creed Valhalla uitkomt. Zo is laatst al de post-launch content ervan onthuld. Om de release van de nieuwste opvolger in de Assassin's Creed-serie te vieren, is aangekondigd dat ontwikkelaar en uitgever Ubisoft in samenwerking met Reebok een kledinglijn heeft geproduceerd. De capsule collectie bestaat uit drie verschillende sneakerstijlen, twee soorten hoodies, een paar sokken en een pet. Aangezien Assassin's Creed Valhalla zich afspeelt in de tijd van de Vikingen, zijn de designs van de collectie geïnspireerd door de Noordse mythologie. Daarnaast kan het bekende logo van Assassin's Creed niet ontbreken in de designs. Check vooral hieronder hoe de verschillende producten eruit zien!

De Assassin’s Creed Valhalla x Reebok collectie is vanaf 7 november exclusief verkrijgbaar via de website van Reebok en vanaf 11 november in sommige winkels. Assassin’s Creed Valhalla komt op 10 november uit voor de Xbox Series, Xbox One, PlayStation 4, Google Stadia en pc.

Bron: Ubisoft
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Valhalla

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 november 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord