Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content
Assassin's Creed Valhalla
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 november 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • GENRE Actie, Avonturen, RPG
  • GAMELINER SCORE

Reebok maakt Assassin's Creed Valhalla collectie

Ubisoft heeft samen met Reebok een collectie ontwikkeld die in het teken staat van Assassin's Creed Valhalla. Ze hebben de handen ineengeslagen om de release van de nieuwste toevoeging aan de Assassin's Creed-serie te vieren.

Het duurt niet lang meer voordat Assassin's Creed Valhalla uitkomt. Zo is laatst al de post-launch content ervan onthuld. Om de release van de nieuwste opvolger in de Assassin's Creed-serie te vieren, is aangekondigd dat ontwikkelaar en uitgever Ubisoft in samenwerking met Reebok een kledinglijn heeft geproduceerd. De capsule collectie bestaat uit drie verschillende sneakerstijlen, twee soorten hoodies, een paar sokken en een pet. Aangezien Assassin's Creed Valhalla zich afspeelt in de tijd van de Vikingen, zijn de designs van de collectie geïnspireerd door de Noordse mythologie. Daarnaast kan het bekende logo van Assassin's Creed niet ontbreken in de designs. Check vooral hieronder hoe de verschillende producten eruit zien!

De Assassin’s Creed Valhalla x Reebok collectie is vanaf 7 november exclusief verkrijgbaar via de website van Reebok en vanaf 11 november in sommige winkels. Assassin’s Creed Valhalla komt op 10 november uit voor de Xbox Series, Xbox One, PlayStation 4, Google Stadia en pc.

BRON Ubisoft

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?