Assassin's Creed Valhalla

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 10 november 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Avonturen, RPG
  • Gameliner score

Trailer: Post-launch content Assassin's Creed Valhalla onthuld

De post-launch content van Assassin's Creed Valhalla is onthuld. We kunnen in de DLC's naar Parijs en Ierland afreizen.

Over minder dan een maand kunnen we eindelijk aan de slag met de nieuwste Assassin's Creed-game. Daar waar we vorige week nog flink wat gameplaybeelden van Assassin's Creed Valhalla hebben kunnen zien, komt Ubisoft deze week met een nieuwe trailer. Deze nieuwe trailer toont welke content we allemaal kunnen verwachten nadat de game eenmaal uit is gekomen. Na de release krijgt de game verschillende gratis updates en twee geplande betaalde uitbreidingen. De eerste betaalde uitbreiding heet Wrath of the Druids en speelt zich af in Ierland en volgt de Gallische mythologie. Deze eerste betaalde uitbreiding staat gepland voor het voorjaar van 2021. De tweede betaalde uitbreiding verschijnt in de zomer daarna en heeft de naam The Siege of Paris. In deze uitbreiding vallen de Vikingen Parijs binnen en moeten ze de Seine zien over te nemen. Om de uitbreidingen te spelen, heb je de Season Pass nodig. Deze zit bij de Gold-, Ultimate- en Collector's-varianten van de game inbegrepen, maar is ook los verkrijgbaar. Als je de Season Pass hebt, krijg je ook toegang tot de missie The Legend of Beowulf.

Assassin's Creed Valhalla verschijnt 10 november op de pc, Xbox One, Xbox Series X/S en PlayStation 4. De PlayStation 5-versie verschijnt op 19 november.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?