Prehistoric Kingdom

  • Ontwikkelaar Blue Meridian
  • Eerste releasedatum Q2 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie, Strategie, Indie
  • Gameliner score -

Prehistoric Kingdom blogpost toont power management

De nieuwste blogpost van Prehistoric Kingdom toont een nieuw cruciaal element van de managementgame, namelijk het gebruik van stroom. Ook zijn er twee nieuwe dinosaurussoorten onthuld.

Ontwikkelaar Blue Meridian legt in de blogpost uit hoe je stroom opwekt in je park. Stroom wordt gezien als een middel en gebouwen zoals de "Industrial Power Station" geven de spelers een fraaie hoeveelheid elektrische punten. Generators kunnen door de speler worden aangepast, zodat ze precies genoeg opwekken wat het park nodig heeft. Je moet letten op de extra kosten, faalratio en meer. Het systeem kan goed vergeleken worden met dat van Jurassic World Evolution. De twee dinosaurussen die ditmaal de spotlight krijgen zijn de Edmontosaurus en Pachyrhinosaurus. Allebei deze dino's zijn herbivoren en kunnen goed met elkaar opschieten. Bekijk hier de aankondigingstrailer van Prehistoric Park.

Prehistoric Kingdom verschijnt in Early Access in het tweede kwartaal van dit jaar voor de pc.

BRON PK

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?