Trailer: Prehistoric Kingdom krijgt Early Access release

Geplaatst: 29 september 2020 21:00

Prehistoric Kingdom heeft via IGN een nieuwe trailer uitgegeven voor de Early Access release. De trailer wordt van commentaar voorzien door Nigel Marven.

De trailer begint met wat overzicht shots van het gemaakte park. Prehistoric Kingdom doet wellicht denken aan een mix tussen Jurassic World Evolution en Planet Zoo. Prehistoric Kingdom laat het echter niet alleen bij dinosaurussen. We zien in de trailer namelijk ook prehistorische zoogdieren zoals de mammoet, sabeltandtijger en wolharige neushoorn. Naast het verzorgen van je dieren, moet je goed voor je gasten zorgen. Zo zijn er meerdere gebouwen die ervoor zorgen dat je gasten een plezierig uitje hebben in je prehistorische dierentuin. Qua veiligheid moet je echter wel goed blijven opletten, want niet veel mensen worden blij van een geïrriteerde Tyrannosaurus Rex.

Prehistoric Kingdom is beschikbaar in Q2 2021 via Steam Early Access voor de pc. De closed alpha is beschikbaar voor degene die de game van tevoren pre-ordered.

Bron: IGN
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Prehistoric Kingdom

Series

-

Uitgever

Crytivo

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

27 april 2022

Ontwikkelaar

Blue Meridian

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord