Power Rangers: Battle For the Grid
  • ONTWIKKELAAR Hasbro
  • EERSTE RELEASEDATUM 26 maart 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE -

Power Rangers: BFTG eerste vechtgame met crossplay op vijf consoles

Power Rangers: Battle For The Grid is de eerste vechtgame met crossplay op vijf verschillende platformen. Dit maakt de ontwikkelaar bekend via de aankondiging dat de Power Rangers-game naar Google Stadia komt.

In de tweet vertelt Hasbro dat spelers binnenkort wat nieuwe tegenstanders mogen verwachten. De game wordt namelijk toegevoegd aan Google Stadia Pro. Hoewel dit nieuws op zichzelf natuurlijk ook interessant is voor Google Stadia gebruikers, Power Rangers: Battle For The Grid behaalt hierdoor een unieke mijlpaal. De game implementeert namelijk crossplay voor zijn multiplayer modi. Nu is de game samen te spelen via vijf diverse platformen. Zij zijn de eerst vechtgame die dit resultaat weet te behalen. We kunnen alleen maar hopen dat dit de nieuwe standaard word in de volgende generatie.

Power Rangers: Battle For The Grid is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en Google Stadia.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?