Releasedatum Power Ranger: Battle for the Grid bekendgemaakt

Geplaatst:

Op de officiële Twitterpagina van Power Rangers: Battle for the Grid is eindelijk een releasedatum bekendgemaakt voor de game. Lange tijd was onduidelijk wanneer we de game konden verwachten.

Het wachten duurt niet lang meer, want aankomende week is de game al toe aan zijn release. De game komt in eerste instantie uit voor de Nintendo Switch en Xbox One. De PlayStation 4-versie volgt twee dagen later. Als je liever met de pc-versie aan de slag wil, wordt je geduld iets langer op de proef gesteld. Deze wordt namelijk pas ergens in de zomer verwacht en heeft vooralsnog geen exacte releasedatum. Power Rangers: Battle for the Grid is een fighting-game waarbij je een team van drie kunt samenstellen om het op te nemen tegen je tegenstander. Dit heeft veel weg van bijvoorbeeld Dragon Ball FighterZ, waarbij je ook drie tegen drie speelt.

Power Rangers: Battle for the Grid komt uit op 26 maart voor de Nintendo Switch en Xbox One. Op 28 maart volgt de PlayStation 4-versie. De pc-versie staat gepland voor een release ergens in de zomer.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Power Rangers: Battle For the Grid

Series

-

Uitgever

Lionsgate

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia

Releasedatum

26 maart 2019

Ontwikkelaar

Hasbro

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord