Power Rangers: Battle For the Grid
  • ONTWIKKELAAR Hasbro
  • RELEASEDATUM 26 maart 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE -

Releasedatum Power Ranger: Battle for the Grid bekendgemaakt

Op de officiële Twitterpagina van Power Rangers: Battle for the Grid is eindelijk een releasedatum bekendgemaakt voor de game. Lange tijd was onduidelijk wanneer we de game konden verwachten.

Het wachten duurt niet lang meer, want aankomende week is de game al toe aan zijn release. De game komt in eerste instantie uit voor de Nintendo Switch en Xbox One. De PlayStation 4-versie volgt twee dagen later. Als je liever met de pc-versie aan de slag wil, wordt je geduld iets langer op de proef gesteld. Deze wordt namelijk pas ergens in de zomer verwacht en heeft vooralsnog geen exacte releasedatum. Power Rangers: Battle for the Grid is een fighting-game waarbij je een team van drie kunt samenstellen om het op te nemen tegen je tegenstander. Dit heeft veel weg van bijvoorbeeld Dragon Ball FighterZ, waarbij je ook drie tegen drie speelt.

Power Rangers: Battle for the Grid komt uit op 26 maart voor de Nintendo Switch en Xbox One. Op 28 maart volgt de PlayStation 4-versie. De pc-versie staat gepland voor een release ergens in de zomer.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?