Trailer: Pokémon Masters bevat coöperatieve-modus

Geplaatst:
Aangepast: 18 juli 2019 21:49

De mobiele game Pokémon Masters krijgt een coöperatieve-modus. Dit werd vandaag onthuld op het YouTube-kanaal van Pokémon, middels een trailer. In de trailer zijn bekende trainers uit voorgaande Pokémon-games te zien.

Hoewel de meeste Pokémon-fans hun ogen momenteel gericht hebben op Pokémon Sword & Pokémon Shield, hebben we vandaag meer informatie gekregen over de mobiele game: Pokémon Masters. Zo is bekend geworden dat de smartphone-game voorzien is van een coöperatieve modus. Eerder maakte The Pokémon Company en ontwikkelaar DeNa bekend dat de nieuwe game draait om drie tegen drie-gevechten, in een real-time setting. In de coöperatieve modus neem je het op tegen bekende trainers uit de franchise. Maar zij gebruiken niet perse de gebruikelijke pokémon waar je het ooit eerder tegen opgenomen hebt. En dat neemt dus nieuwe verrassingen met zich mee. Bekijk de trailer hieronder voor meer details:

Pokémon Masters verschijnt later deze zomer voor iOS- en Android-toestellen. De exacte releasedatum is nog steeds niet bekend.

Bron: Youtube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Masters

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Mobile

Releasewindow

2019

Ontwikkelaar

The Pokémon Company International

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord