Trailer: Nieuwe details over Pokémon Masters verschenen

Geplaatst:
Aangepast: 28 juni 2019 00:08

The Pokémon Company en ontwikkelaar DeNa hebben vandaag nieuwe details vrijgegeven over de Pokémon Masters-game. Op het officiële YouTube-kanaal van Pokémon is een geanimeerde video verschenen, om het publiek alvast warm te maken.

Het is een interessant jaar voor de Pokémon-fans. Naast dat Pokémon Sword en Pokémon Shield in november naar de Nintendo Switch komen, verschijnt binnenkort ook een nieuwe Pokémon-game voor de smartphone: Pokémon Masters. Nadat The Pokémon Company eerder een livestream aankondigde, gericht op de aanstaande game, kwamen zij vandaag met nieuwe details. Zo is inmiddels bekend dat Pokémon Masters zich afspeelt op het Pasio-eiland. Op het eiland wordt de Pokémon Masters League georganiseerd door de eiland bewoners. Tijdens de periode reizen trainers uit de hele wereld af naar het eiland, om het tegen elkaar op te nemen. Net als in traditionele Pokémon-games is het doel badges verdienen, om zo toegang te krijgen tot de Pokémon League. In Pokémon Masters vecht je met drie Pokémon tegelijkertijd, in een real-time setting. De aanvallen worden uitgevoerd op basis van een energiesysteem, die automatisch wordt bijgevuld naarmate de tijd verstrijkt.

Pokémon Masters verschijnt deze zomer nog in de IOS App Store en de Google Play Store. De exacte releasedatum is nog niet bekend.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Masters

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Mobile

Releasewindow

2019

Ontwikkelaar

The Pokémon Company International

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord