Pokémon Masters
  • ONTWIKKELAAR The Pokémon Company International
  • EERSTE RELEASEDATUM 2019
  • PLATFORMEN Mobile
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Nieuwe details over Pokémon Masters verschenen

The Pokémon Company en ontwikkelaar DeNa hebben vandaag nieuwe details vrijgegeven over de Pokémon Masters-game. Op het officiële YouTube-kanaal van Pokémon is een geanimeerde video verschenen, om het publiek alvast warm te maken.

Het is een interessant jaar voor de Pokémon-fans. Naast dat Pokémon Sword en Pokémon Shield in november naar de Nintendo Switch komen, verschijnt binnenkort ook een nieuwe Pokémon-game voor de smartphone: Pokémon Masters. Nadat The Pokémon Company eerder een livestream aankondigde, gericht op de aanstaande game, kwamen zij vandaag met nieuwe details. Zo is inmiddels bekend dat Pokémon Masters zich afspeelt op het Pasio-eiland. Op het eiland wordt de Pokémon Masters League georganiseerd door de eiland bewoners. Tijdens de periode reizen trainers uit de hele wereld af naar het eiland, om het tegen elkaar op te nemen. Net als in traditionele Pokémon-games is het doel badges verdienen, om zo toegang te krijgen tot de Pokémon League. In Pokémon Masters vecht je met drie Pokémon tegelijkertijd, in een real-time setting. De aanvallen worden uitgevoerd op basis van een energiesysteem, die automatisch wordt bijgevuld naarmate de tijd verstrijkt.

Pokémon Masters verschijnt deze zomer nog in de IOS App Store en de Google Play Store. De exacte releasedatum is nog niet bekend.

BRON YouTube

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?