Pokémon Shining Pearl

  • Ontwikkelaar ILCA
  • Eerste releasedatum 19 november 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Pokémon Diamond & Pearl-remakes doen het goed in Japan

Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl doen het goed in Japan. Zo goed zelfs dat het de op één na grootste release is op de Nintendo Switch in het land.

Sinds afgelopen vrijdag kunnen mensen de Sinnoh regio (opnieuw) verkennen op de Nintendo Switch. Zo is ook onze Claudia met Brilliant Diamond aan de slag gegaan in haar review. Nu een paar dagen na de release beginnen de eerste verkoopcijfers binnen te stromen. Volgens het Japanse magazine Famitsu zijn er in Japan in de eerste dagen na de release bijna 1,4 miljoen exemplaren verkocht in de. Dit maken de generatie 4-remakes de op één na grootste Nintendo Switch release tot nu toe. De enige game die het beter heeft gedaan was, niet verassend Animal Crossing: New Horizons met 1,8 miljoen verkochte games in de drie dagen na de release. Europese verkoopcijfers van de generatie 4-remakes zijn helaas nog niet bekend.

Pokemon Brilliant Diamond review

Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl zijn nu beschikbaar op de Nintendo Switch.

BRON Famitsu

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?