PlayStation Plus-games mei bekend

Geplaatst:
Aangepast: 29 april 2020 21:49

Bouw je graag een stad of zoek je liever de rust op buiten de stad? De keuze is aan jou met de gratis Playstation Plus-games van de maand mei; Cities: Skylines en Farming Simulator 19.

Gisteren verscheen een leak dat de PlayStation-Plus games van mei Dying Light en Dark Souls Remastered ging worden. Deze leak is vandaag ontkracht door PlayStation zelf die Cities: Skylines en Farming Simulator 19 als de Plus-games aanbiedt voor deze maand. In Cities: Skylines kan je je eigen stad opbouwen en beheren. Naast het uitleven van je creativiteit komt er strategie bij kijken om ervoor te zorgen dat je stad in stand blijft. Het doel van de game is dan ook om de inwoners van je stad tevreden te houden. Als je liever weg wilt uit de drukke samenleving, dan kun je in Farming Simulator 19 je eigen boerderij bouwen. Ook hier komt bij kijken dat je deze wel moet onderhouden. Dus, leg je graag nieuwe transportwegen aan of houd je je liever bezig met veehouderij en het oogsten van kroppen? Beide concepten passen in ieder geval goed bij de huidige samenleving waarin de economie nu deels plat ligt en zelfvoorziening een groot voordeel heeft.

PlayStation Plus biedt toegang tot online multiplayer, exclusieve kortingen op games uit de PlayStation Store en elke maand gratis games. De gratis games voor de maand mei zijn te downloaden vanaf 5 mei 2020 en verloopt op 1 juni 2020. Tot die tijd kun je nog Uncharted 4 en Dirt Rally 2.0 gratis downloaden als je PlayStation Plus hebt.

Bron: PlayStation
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord