PlayStation Plus-games van april bekend

Geplaatst:
Aangepast: 1 april 2020 22:18

Vorige week waren de PlayStation Plus-games van april gelekt en deze games zijn vandaag bevestigd; Uncharted 4: A Thief's End en DiRT Rally 2.0. Niet verkeerd toch?

Uncharted 4: A Thief's End is het vierde deel uit de Uncharted-reeks ontwikkeld door Naughty Dog. Uncharted is een third-person actieavontuur- en shooter-game. In A Thief's End ga je op avontuur als de vertrouwde Nathan Drake om op zoek te gaan naar een verloren piratenschat in de bossen van Madagaskar. De tweede gratis game deze maand is DiRT Rally 2.0 die een opvolger is van DiRT Rally en tevens de dertiende titel is uit de Colin McRae Rally-reeks. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het om een racegame waarbij je in een bepaald tijdsbestek de finishlijn moet behalen op offroad terreinen in verschillende weersomstandigheden.

PlayStation Plus biedt toegang tot online multiplayer, exclusieve kortingen op games uit de PlayStation Store en elke maand gratis games. De gratis games voor de maand april zijn te downloaden vanaf 7 april.

Bron: PlayStation
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord