PlayStation Plus-games van april bekend

Vorige week waren de PlayStation Plus-games van april gelekt en deze games zijn vandaag bevestigd; Uncharted 4: A Thief's End en DiRT Rally 2.0. Niet verkeerd toch?

Uncharted 4: A Thief's End is het vierde deel uit de Uncharted-reeks ontwikkeld door Naughty Dog. Uncharted is een third-person actieavontuur- en shooter-game. In A Thief's End ga je op avontuur als de vertrouwde Nathan Drake om op zoek te gaan naar een verloren piratenschat in de bossen van Madagaskar. De tweede gratis game deze maand is DiRT Rally 2.0 die een opvolger is van DiRT Rally en tevens de dertiende titel is uit de Colin McRae Rally-reeks. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het om een racegame waarbij je in een bepaald tijdsbestek de finishlijn moet behalen op offroad terreinen in verschillende weersomstandigheden.

PS Plusgames april

PlayStation Plus biedt toegang tot online multiplayer, exclusieve kortingen op games uit de PlayStation Store en elke maand gratis games. De gratis games voor de maand april zijn te downloaden vanaf 7 april.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?