PlayStation 5 livestream aangekondigd door Sony

Tot op heden is er officieel nog weinig bekend over de PlayStation 5, maar daar gaat verandering in komen. Via een Tweet heeft Sony laten weten meer details te onthullen tijdens een livestream.

De Tweet van Sony kondigt een livestream aan die gaat over de PlayStation 5. De details over het systeem worden onthuld door Mark Cerny, die de hoofdarchitect is van het systeem. Tijdens de livestream wordt er in ieder geval informatie gegeven over de specificaties van de PlayStation 5 en wat dit heeft te betekenen voor de toekomst. De livestream is morgen te volgen via de PlayStation Blog en vindt plaats om vijf uur 's avonds Nederlandse tijd.

Binnenkort weten we dus meer over de PlayStation 5 en hoe krachtig het nieuwe systeem is. Microsoft liet eerder deze week al meer informatie los over de Xbox Series X.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?