Video: Xbox Series X laadschermen en Quick Resume tech demo's vrijgegeven

De Xbox Series X laadscherm en Quick Resume tech demo's zijn vrijgegeven. De video's werden gepost op het officiële kanaal van Microsoft haar console.

De twee demo's geven ons een voorproefje wat we kunnen verwachten van de Xbox Series X. De eerste video vergelijkt de laadtijden van de Xbox One X met de Xbox Series X. Je ziet ze de game State of Decay 2 opstarten, die onlangs nog een Juggernaut Edition ontving. De Series X is veel sneller dan de huidige consoles, dat is de rode draad van de video. In de andere trailer zien we dat de Xbox Series X in staat is razendsnel tussen games te kunnen switchen. Zo zien we dat er door meerdere games wordt gewisseld, zelfs met de Xbox 360 titels is dit mogelijk. Eerder deze week werden de specificaties van de Xbox Series X bekendgemaakt.

De Xbox Series X verschijnt tijdens de feestdagen van dit jaar. Tenminste, als de volgende generatie aan consoles niet wordt uitgesteld.

BRON Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?