Call of Duty: Warzone

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 maart 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score

Oude Verdansk-map in Call of Duty: Warzone keert niet terug

De welbekende map in Call of Duty: Warzone, getiteld Verdansk, ontving onlangs een grote update. Volgens creative director Amos Hodge, van ontwikkelaar Raven, is het niet de bedoeling dat die update nog ooit wordt teruggedraaid.

Het is een permanente verandering in Call of Duty: Warzone, als we de ontwikkelaar mogen geloven. Verdansk heeft haar beste tijd gehad en het was tijd voor een metamorfose. Niet alleen de map is veranderd; ook de naam heeft een kleine update gekregen. Vanaf heden gaat de vernieuwde map namelijk verder onder de naam Verdansk '84. De verandering was nodig om een groot aantal aanwezige problemen op de kaart het hoofd te bieden, volgens Hodge. Zo zouden de rotsen op de nieuwe kaart gemakkelijker te lezen zijn voor spelers, waardoor zij niet onverwachts vast komen te zitten. Dat en meer vertelt hij aan spelers in de onderstaande video:

Call of Duty: Warzone is beschikbaar op Xbox One, X|S, PlayStation 4 en 5, en pc.

BRON Treyarch

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?