Trailer: Call of Duty: Warzone Verdanks-map ontvangt update

Geplaatst:
Aangepast: 23 april 2021 14:29

Verdansk, de map waar Call of Duty: Warzone-spelers elkaar al twee jaar te lijf gaan, ontvangt een grote update. Op het officiële YouTube-kanaal van Call of Duty is een nieuwe trailer van de map vrijgegeven.

"Verdansk is gevallen", klinkt het in de kersverse trailer die onlangs verscheen op het YouTube-kanaal van Call of Duty. In de trailer is te zien hoe een raket de welbekende map vernietigt, en hoe de tijd wordt teruggedraaid naar 1984. Vervolgens gaat de strijd weer rustig verder. Helikopters vullen het scherm, waar gewapende figuren vervolgens uitspringen en met elkaar het vuurgevecht aangaan. In die strijd worden trailer-beelden en gameplay-footage met elkaar afgewisseld, terwijl het welbekende nummer 'Eye of the tiger' in de achtergrond te horen is. Bekijk de trailer hieronder:

Twee maanden geleden werd het tweede seizoen van Call of Duty: Warzone onthuld. De game is beschikbaar op Xbox One, X|S, PlayStation 4 en 5, en pc.

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Warzone

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

10 maart 2020

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord